Over EVA

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Eva van der Gijp en ben geboren in Rotterdam waar ik samen met mijn vriend en twee kinderen woon. 

Na bijna 10 jaar dienstverband binnen de financiele dienstverlening, ben ik als gevolg van een reorganisatie een ander pad ingeslagen. Ik heb dit moment als kans aangegrepen om voor mezelf te beginnen. Mijn droom te verwezenlijken, mijn passie te volgen. Ik ben geïnteresseerd in de ander en wat diegene beweegt. Ik zet me graag in voor de ontwikkeling van anderen en vind het prachtig om te zien als mensen hun persoonlijk doel bereiken en nog mooier wanneer ik hier een bijdrage aan mag leveren.

In de functie van leidinggevende heb ik mijn coachtechnieken toe kunnen passen binnen de verschillende teams waar ik mee gewerkt heb. Door te zien wat er speelt en er tijdig wat mee te doen, voorkom je uitval. Met mijn LEAN achtergrond (GreenBelt) en hands-on mentaliteit voorkom ik graag onnodige verspillingen. Dit doe ik samen met teams op de werkvloer waarin ik ze begeleid om processen efficiënter in te richten waarbij ik gebruik maak van de LEAN methodieken.

Een andere passie van me is boksen, wat ik graag doe om me krachtiger en fitter te voelen. Zo was ik in 2016 aan het trainen voor een bokswedstrijd. Wat ben ik me daardoor sterker gaan voelen, zowel fysiek als mentaal. Het brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging! Het terugzien van de beelden van de trainingen gaf me inzicht. Ik zag ineens de overeenkomsten met mijn gedrag daar in die ring en mijn gedrag in het dagelijks leven. Daar moest ik wat mee. Door mijn 2 passies te combineren is mijn training "Heb het LEF 's!" geboren. Een persoonlijke effectiviteit training waarin ik jou begeleid je doel helder te krijgen en waarin ik je uitdaag de ring in te stappen om de eerste stap richting je doel te zetten. Hiermee hoop ik je te motiveren, te stimuleren om in jezelf te geloven en je letterlijk en figuurlijk terug in je kracht te zetten.

Doelen zonder acties blijven dromen, daarom ben ik ervan overtuigd dat het letterlijk in beweging komen je een stap dichter naar je doel brengt.  

"The distance between dreams and reality is called action." - Aranka van der Voorden

 

 

 

 

 

 
Fotografie: KarinDeraedtFotografie
 
top