Klant ervaringen

k heb bij Eva bokscoaching gedaan; een combinatie van actief bezig zijn, gesprekken en andere oefeningen. Ik voelde me bij Eva gelijk op mijn gemak. Eva heeft een warme persoonlijkheid, het voelt laagdrempelig maar tegelijkertijd is ze heel scherp en kan ze je op het juiste moment met dingen confronteren en een spiegel voor houden. Ze kijkt en vraagt waar de behoeften liggen en gaat daar samen met je mee aan de slag. Elke sessie opnieuw. Voor mij was de combinatie met fysiek bezig zijn en NLP-achtige oefeningen ideaal, omdat ik vaak niet kon omschrijven wat het probleem was of wat ik voelde, en deze oefeningen legden dat bloot. Als ik terug kijk, heb ik met Eva enorme stappen gemaakt. Ze laat je naar je zelf kijken, geeft je inzichten, en doet dat op een manier die heel prettig is, zonder veroordeling, alles mag er zijn. Ze gaf mij het gevoel eerlijk en open te kunnen zijn. Ik heb geleerd beter mijn grenzen aan te voelen, en nog belangrijker om te accepteren dat ze er zijn en dat dat ok is.

– Mirjam –

Voor mij is Eva’s stijl van coach-gesprekken gecombineerd met buiten lopen en boksen een mooie meerwaarde boven statisch zittend kletsen. Eva heeft een mooie balans tussen heel praktisch advies en uitgezoomd kijken naar het grote plaatje en persoonlijkheid, en ook tussen luisteren en zelf input geven. Deze paar sessies waren voor mij een steun in de rug om belangrijke verbeteringen door te voeren in mijn onderneming, wat er voor gezorgd heeft dat ik meer grip heb en belangrijker meer energie, plezier en voldoening. Ik zal zeker in het vervolg als het nodig is weer contact opnemen.

- Jerre van der Hulst - Unimule (productie en verkoop software voor video editors) -

Eva heeft mij een paar maanden gecoacht. De manier waarop ze dit doet is erg prettig. Haar manier van coachen is niet om samen in een duf kamertje tegenover elkaar te gaan zitten. Eva kiest echt haar eigen manier. Voor mij was dit om ’s ochtends samen een rondje langs de Kralingse plas in Rotterdam te lopen. Door samen door de natuur te lopen en samen beeldend over het verleden te praten en vooruit kijkend naar de te volgen weg. Elke stap die we zetten was een stap richting de toekomst. Dit is ook haar metafoor. Ze is een sprankelende vrouw die goed kan luisteren en beeldend kan vertellen. Door het samenspel van wandelen en praten in een gezonde natuurlijke omgeving zorgt ervoor dat spanningen en emoties los komen die los moeten komen. Naast het wandelen hebben we ook verschillende oefeningen/werkvormen gedaan, dit geeft mooie inzichten waarmee ik aan de slag ben gegaan. Ik kan Eva echt aanraden. Voor mij is het traject zeer waardevol geweest en ik gun iedereen om hier eens mee aan de gang te gaan.
 
- Edwin Brasker, Directeur Rabobank Rijn en Veenstromen - 

Ik ken Eva als een integere coach die confronteert, maar altijd met respect voor de ander. Ze heeft mij geleerd om lastige situaties eerder te herkennen en milder naar mijzelf te kijken, zonder daar in afbreuk te doen aan mijn persoonlijkheid. Ze kijkt en analyseert goed en scherp en dat maakt dat het tijdens de sessies soms hard werken is, maar met als resultaat meer balans in mijn leven en rust in mijn hoofd.

– Pauline –

Eva is een fijne coach voor mij geweest en heeft me geleerd op een andere manier naar mezelf en naar anderen te kijken. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ze ziet de zaken haarscherp en ze houdt waar nodig een spiegel voor. Dit kan confronterend zijn maar dat doet ze op een prettige manier en door haar warme persoonlijkheid voelt het gelijk vertrouwd.

– Erika –

Ik ben heel erg tevreden over dit coaching traject; het heeft mij een heel ander inzicht gegeven over hoe ik een gesprek kan voeren met bijvoorbeeld mijn leidinggevende, in gesprekken met collega’s, maar ook in een sollicitatiegesprek. We zijn op zoek gegaan naar mijn kwaliteiten en tevens hebben we via diverse oefeningen bekeken waar en hoe ik mijn kwaliteiten het beste kan inzetten. Dat ik mijzelf door bepaalde gesprekstechnieken veel krachtiger kan neerzetten en dat dit kan bijdragen in het behalen van mijn doelen. Natuurlijk ben ik niet direct een ander mens, maar ik ben wel in de goede richting gezet en het is aan mij om hier veel mee te gaan oefenen zodat dit als vanzelf zal gaan. 

– Richard –

We hebben Eva gevraagd ons bedrijf te ondersteunen met het in kaart brengen en verbeteren van de processen met betrekking tot de inzet van noodbemaling bij calamiteiten en storingen.  Eva heeft dit middels een lean traject met de werkvloer opgepakt. We hebben gezien dat zij de mensen weet te motiveren mee te denken en het beste van zichzelf naar boven te laten komen.  We hebben heldere afspraken met haar gemaakt waar zij zich prima aan houdt. In een vervolg traject is Eva nu bezig met de implementatie van de proces verbetering en inrichting van het team. Hierbij hoort ook het traject van begeleiding / coaching van de mensen bij het adapteren van een nieuwe werkwijze en teambuilding.

Waterschap Hollandse Delta, M. Germing, teamleider

In de zoektocht naar met name mijn eigen ik (identiteit) is Eva het afgelopen half jaar letterlijk en figuurlijk mijn ‘sparringpartner’ geweest. Als coach heeft zij mij geholpen bij het formuleren van mijn coachvraag en mijn doelen. In en buiten de ring heeft zij mij uitgedaagd om vast te stellen wat mijn kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën zijn. Met haar trainingen in het Kralingse Bos in Rotterdam gaf zij mij inzicht in mijn gedrag. Zij heeft mij leren incasseren. Door te sparren motiveerde zij mij om nog harder te vechten om mijn doel te bereiken. En mij in het dagelijks leven niet uit de ring te laten slaan bij een onverwachte linkse- of rechtse directe tegenstoot. Maar om altijd weer op te staan. 
Eva heeft in een korte periode een hele belangrijke bijdrage geleverd bij het realiseren van mijn doelen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik heb haar niet alleen leren kennen als die stoere Rotterdamse meid die een gevecht niet uit de weg gaat. Maar ook als een open en oprechte jongedame die goed kan luisteren en observeren. Om op het juiste moment toe te slaan met een rake opmerking. En die ook zichzelf kwetsbaar op durft te stellen. Ze gaf mij inzicht en moedigde mij aan om in mijzelf te blijven geloven. 

- Wilco -  

 

 

top